Så syns du i West

Att annonsera i West Magazine är enkelt. Du väljer själv om du vill synas med en annons eller kombinera med redaktionellt material i form av en advertorial. Vi har upplägg som passar de flesta behov och plånböcker. Och behöver du hjälp med annonsproduktionen så ordnar vi givetvis det.

Hör av dig till Oscar eller Pål så berättar vi mer.

Allt fler upptäcker att sommaren är som bäst i Sverige. Och vi håller med. Varför ska man resa utomlands när det mest fantastiska finns här hos oss i Bohuslän? Det är heller inte så konstigt att detta är en av landets mest välbesökta regioner under sommarhalvåret. Hit vallfärdar både långväga och närboende turister för att sola, bada, shoppa, fiska, äta och umgås med familj och vänner.

Det är just detta som West Magazine handlar om. Vi vill lyfta besökarens upplevelse och bjuda på en skön lässtund i hängmattan, klippan eller sittbrunnen. Ett magasin som vi fyller till brädden av västkustsk mat och dryck, shoppingutflykter, aktiviteter, härligt sommarmode och spännande reportage. Allt du behöver för en sommar i Bohuslän helt enkelt!

Vill du veta mer?

ANNONSINFORMATION 2024 VÄSTKUSTENS STÖRSTA SOMMARMAGASIN

Ladda hem annonsinformation 2024. Här finner du kontaktuppgifter, information för digital annonsering och tryckmaterial.